Listen FirsT Pliss!!

Tuesday, May 3

Di Malam Yang dinGin Berbau Hangit :-

mula nye ia seakan seronok...tunangku bawa aku pergi ke rumah sedara nya... yang tak thn nye plak... sepupu dia tu hansem bangat ... heheheh n then after p rumah dia tu plak.. kiteorg gerak p umah sedar alagi satu kat bukit lanjan.. tapi yang pelik tu kenapa tetiba break kereta aku hangit .... ishh dah wat kerisauan ni.. tapi perjalanan tetap n harud berjalan... padahal dalam hati... hanya tuhan je tahu.. tunang aku wat lawak pun tak rs lawak tau... emm risau punye pasal lah katakan ... emmm





              ya allah tolang lah.. hambamu ini..emm minta minta kerta ku tak de pe.. mungkin kereta aku nak bermanja je kot.. dia tgk tuan dia manja ngn org lain kan... emm sayang sayang jgn nangis ye..... heheheheh


For :- My SagA BLM ..  i luv u sayang

About Me